Участь студентів у дискусії «Шлюбний договір: за і проти»

09 квітня студенти 3 курсу спеціальності “Соціальна робота” разом із доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Іванною Кулик взяли участь у дискусії на тему: «Шлюбний договір: за і проти».

Захід проходив на базі Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва. У дискусії взяла участь начальник Івано-Франківського міського відділу ДРАЦС ГТУЮ, Козубаш Наталія Василівна.

Наталія Василівна розповіла студентам про шлюбний договір, його особливості, переваги і недоліки. Студенти переглянули відеоролик про відмінності шлюбного договору в Україні і за кордоном. Ознайомилися з правами членів подружжя в разі розірвання шлюбного договору. Дізналися про зміни, які відбулися в законодавстві щодо процедури реєстрації шлюбу. За допомогою тесту мали можливість визначити свій рівень готовності до шлюбу і створити свій образ подружнього партнера. Студенти висловили свою думку стосовно шлюбного договору і уважно вислухали думку інших.

Зустріч поглибила знання студентів про Сімейний Кодекс, про пілотний проект «Шлюб за добу», роботу офісу європейського зразка «Open Space», що надає послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.
Після тренінгу п. Наталя відповідала на ряд запитань. Студенти були вдячні за цікаву та змістону зустріч.

 

У франківському виші студентам розповідали про шлюб, права та обов’язки подружжя (ФОТО)