ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ ЛІЛІЮ СТРІЛЕЦЬКУ!

17 вересня, у рамках Договору про реалізацію проекту з підтримки студентів університету із сільської місцевості, підписаного в 2018 році між Прикарпатським національним університетом і Благодійним Фондом «Повір у себе», відбувся конкурсний відбір. Його провели голова правління Благодійного фонду «Повір у себе» Світлана Мозгова та менеджерка освітніх і культурних проектів Фонду Христина Біляковська за участі проректорки з наукової роботи нашого університету Валентини Якубів, проректорки з науково-педагогічної роботи Галини Михайлишин. Під час зустрічі студенти презентували власні проекти та відповідали на запитання представників Фонду.

Від Благодійного Фонду «Повір у себе» десятьом кращих студентам нашого університету надано фінансову допомогу в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету у 2019-2020 навчальному році. Серед інших, перемогу здобула студентка 3 курсу спеціальності «Соціальна робота» Лілія Стрілецька, яка успішно презентувала розроблений соціальний проект, а також відповіла на ряд запитань.

Вважаємо, що перемога Лілі є заслуженою, адже вона зарекомендувала себе як старанна студентка, яка постійно прагне нових знань, систематично бере участь у звітних наукових конференціях студентів, має наукові публікації. Учасниця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Соціальна робота» (2018). До виконання своїх громадських обов’язків відноситься з великою відповідальністю й обов’язковістю. Активна учасниця й організатор багатьох виховних заходів, благодійних акцій. Волонтер благодійної організації «Карітас» у м. Івано-Франківську. На добровільних засадах працює журналістом у студентському мас-медіа проекті – STUDMEDIA. Член відділу Студентського Сенату Молодіжного центру «Paragraph», працює в напрямах «Медіа» та «Комунікації».

Ліля Стрілецька – грантоподавач у напрямі «Інновації у сфері інклюзії» (2019) від програми молодіжних інновацій U-inn, що реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту «Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини».

А ще Ліля надзвичайно позитивна, оптимістична, життєрадісна, відкрита для спілкування й діалогу.

Викладачі кафедри щиро вітають Лілію Стрілецьку з перемогою, бажають нових успіхів і творчого натхнення!

Стрілецька Лілія (презентація)