Профорієнтаційна робота з учнями 11-го класу Ільцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Верховинської районної ради Івано-Франківської області

  3 грудня 2020 року відбулася зустріч доцентки кафедри Віталії Яремчук з учнями 11-го класу, які навчаються в Ільцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Верховинської районної ради Івано-Франківської області.

    Під час візиту доцентка презентувала старшокласникам інформацію про університет, зокрема про педагогічний факультет та спеціальність «соціальна робота». Були роздані буклети, які ознайомили учнів з соціально-педагогічною практикою на кафедрі – важливою складовою навчально-виховного процесу, в ході якої відбувається поєднання і реалізація отриманих студентами теоретичних знань, а також з базами практичного навчання. Віталія Яремчук наголосила, що на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи працюють висококваліфіковані працівники, які активно займаються науково-дослідною, практичною та викладацькою діяльністю. Працівники кафедри надають студентам якісні знання та вміння проводити соціальну роботу з різними верствами населення та можливість проявити свої таланти.

    Кафедра  висловлює велику подяку дирекції школи, вчительці фізики Ользі Василівні Луцик  та практичному психологу Людмилі Іванівні Зеленчук за можливість зустрічі з чудовими учнями та нашими майбутніми абітурієнтами.