ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ – ДОПОМОГА В САМОВИЗНАЧЕННІ СТАРШОКЛАСНИКІВ

От і добіг до завершення навчальний рік в умовах пандемії. Перед багатьма випускниками закладів загальної середньої освіти постало питання вибору майбутньої професії. Досить актуальними й доречними були профорієнаційні онлайн зустрічі, проведені доцентками кафедри соціальної педгогіки та соціальної роботи Іриною Дідух і Лідією Тимків.
Учням 11-х класів ліцею № 2 Івано-Франківської міської ради і Поляницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Болехівської ОТГ було надано вичерпну інформацію про переваги навчання в Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника. Зокрема, про його високий рейтинг серед ЗВО України, велику кількість напрямів навчання, високий рівень викладання, потужні наукові школи та можливість активного й змістовного дозвілля.
Школярі із зацікавленням переглянули презентаційні матеріали та прослухали змістовну розповідь про особливості та соціальну значущість професійної діяльності соціальних працівників та соціальних педагогів.
Під час перегляду презентаційного матеріалу та відеороликів, викладачі звернули увагу на особливостях ВСТУПУ-2021; на освітні програми, за якими кафедра здійснює підготовку фахівців; на можливості подальшої професійної реалізації після завершення навчання; на можливості навчання за програмою подвійних дипломів.
Окрім навчальної діяльності, старшокласників зацікавила розповідь про цікаве й змістовне дозвілля студентів, про органи студентського самоврядування та участі в їх роботі, а також про діяльність Студентської спілки волонтерів, яка уже відзначилась цілою низкою благодійних заходів.
Не дивлячись на онлайн формат, зустріч пройшла в теплій атмосфері, чому сприяла чітка організація заходів, забезпечена учителем української мови ліцею № 2 Івано-Франківської міської ради Л.В. Сворак і учителем О.Б.Шмегою Поляницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Болехівської ОТГ.
Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлюємо їм щиру вдячність, а також учням цих закладів.
На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, у приміщенні та текст «THERUMOR THE RUMORS ARE TRUE GIRL CLUB»На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні