Захист виробничої волонтерської практики студентів групи СР-21 ОП «Соціальна робота»

3 травня в онлайн-режимі на платформі Google Meet відбувся захист матеріалів виробничої волонтерської практики студентів групи СР-21 ОП «Соціальна робота», на якому були присутні: Іванна Кулик – факультетський керівник практики, Ірина Дідух та Ірина Комар – керівники-методисти виробничої волонтерської практики.

Захід розпочався вітальним словом факультетського керівника практики Іванни Кулик, яка наголосила на важливості виробничої практики у професійній підготовці майбутніх соціальних працівників, що водночас є і часом для самовиявлення, і першим кар’єрним кроком у майбутньому професійному становленні.

В цьому році студенти проходили практику на базі БФ «Час добра та милосердя», ГО МЦ «Paragraph», платформі «Допомагай», Рожнятівського територіального центру обслуговування населення, єдиного волонтерського центру м. Коломия, Трускавецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та центру надання соціальних послуг Богородчанської селищної ради.

Студенти показали належний рівень теоретико-методичної підготовленості до реалізації професійних функцій, вразили цікавими доповідями, продемонстрували креативні фото-звіти та презентації.

Приємно, що студенти сповнені позитивними враженнями, теплими спогадами і переконані у правильності вибору своєї майбутньої професії.

Вітаємо здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою «Соціальна робота» з успішним завершенням виробничої волонтерської практики і бажаємо успіхів у всіх творчих починаннях.