Практичне заняття з навчальної дисципліни «Організація психологічної служби»

В рамках вивчення навчальної дисципліни, 4 листопада 2021 року в групі СРСП-41 відбулося практичне заняття за активної участі випускника ОП «Соціальна педагогіка» (другий (магістерський) рівень вищої освіти), соціального педагога Отинійського ліцею Михайла Васильовича Гундяка.
З великим зацікавленням студенти вислухали розповідь М.Гундяка про особливості діяльності соціального педагога в закладі загальної середньої освіти, про умови роботи під час дистанційного навчання, а також про соціально-педагогічний супровід освітнього процесу в ліцеї. Під час дискусії стосовно взаємодії соціального педагога з батьками учнів, Михайло Гундяк поділився своїм досвідом роботи з батьками учнів і відповів на запитання студенток, які проходили практику в дитячому оздоровчому таборі «Артек- Прикарпаття». Спільно було проаналізовано ситуації спілкування з батьками дітей, обговорено можливі варіанти взаємодії.
Заняття дозволило більш грунтовно ознайомитися з діяльністю соціального педагога в ЗЗСО.
Щиро вдячні Михайлові Гундяку за участь в проведенні заняття та зичимо успіхів у професійній діяльності!
На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «Kyivstar LTE 14:27 77% Zoom выйти тетяна оленюк лидятимкв тимкi̇в юляя таднк Mis Misha_Hundiak ha_ Hundiak вкл. звук oCTH. видео 8 поделиться участники подробнее» На зображенні може бути: 4 людини та текст

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та у приміщенні