ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З ВИПУСКНИКАМИ ПІДГАЄЦЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ 1-3 СТУПЕНІВ

2 вересня доцент Надія Сабат та викладач Наталія Сабат здійснили профорієнтаційну поїздку в Підгаєцьку загальноосвітню школу 1-3 ступенів (Тернопільська область). Представники кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи зустрілися з адміністрацією та вчителями школи, розповіли про переваги навчання в ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника».

Плідною виявилася зустріч з одинадцятикласниками та їхніми батьками. Під час виступу викладачі озвучили інформацію профорієнтаційного характеру, зокрема щодо можливостей навчання у ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» на освітньо-кваліфікаційному рівні «Бакалавр», а також у магістратурі та аспірантурі.

Викладачі відповіли на ряд запитань, що стосувалися особливостей прийому до університету на навчання за спеціальністю «Соціальна робота», наголосили на ряді переваг навчання на цій спеціальності, як-от отримання подвійних дипломів, перспектива продовження навчання в магістратурі та аспірантурі, широкі можливості для саморозвитку через заняття в різного роду гуртках, долучення до студентського самоврядування, можливість отримання стипендій благодійних фондів, підготовку соціальних проектів тощо. Викладач Наталія Сабат розповіла учням про особливості вступної кампанії. Всі учні отримали профорієнтаційні буклети. На завершення викладачі привітали всіх присутніх із початком нового навчального року й побажали випускникам вдалого вибору майбутньої професії.