Профорієнтаційна зустріч з випускниками Нижнівського ліцею Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

06.05.2021 р. доцентки кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Оксана Ворощук і Галина Лемко провели профорієнтаційну зустріч з випускниками Нижнівського ліцею Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

Майбутні абітурієнти ознайомилися з правилами вступу, переліком дисциплін зовнішнього незалежного оцінювання, особливостями навчання на спеціальності 231 «Соціальна робота», зокрема про ОП «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота». Також їм було роздано буклети з детальною інформацією про спеціальність, продемонстровано презентації спеціальності та дано відповіді на запитання.

Висловлюємо щиру вдячність за допомогу в організації заходу директорці ліцею Василишин Марії Дмитрівні та соціальному педагогу, практичному психологу даного навчального закладу Грижак Мирославі Василівні.