Попередній захист магістерських робіт

14.11.2019 р., та 15. 11.2019 р. з метою ґрунтовної підготовки студентів до захисту магістерських робіт на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи відбувся попередній захист кваліфікаційних магістерських робіт студентами 2-го року навчання денної та заочної форми за спеціальністю 231 «Соціальна робота». Другий магістерський рівень вищої освіти за спеціальністю «Соціальна робота» здобуває 48 студентів. Усі студенти успішно пройшли передзахист, гідно представили свої наукові доробки, які здійснювалися під керівництвом досвідчених наукових керівників та консультантів.

У своїх наукових доповідях студенти висвітлювали актуальні питання соціальної педагогіки та соціальної роботи, формування різних компетентностей необхідних для становлення професіонала, схарактеризували свої міркування стосовно шляхів покращення фахової підготовки студентів у ЗВО. Викладачі відмітили високий рівень продемонстрованих наукових розвідок, зокрема, Мандро Лесі, Лозяка Юрія, Глинчака Михайла, наукову і практичну цінність отриманих практичних результатів, одночасно порекомендували звернути увагу студентів на підготовку до виступу, регламент та презентацію слайдів до магістерської роботи. Окремі роботи студентів отримали зауваження та побажання щодо оформлення наукової літератури, використання сучасних, вітчизняних методик, технічне оформлення роботи.

Зауважимо, що всі студенти мають наукові публікації, окремі з них у фахових вітчизняних виданнях. Студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання.

Пишаємося нашими студентами і бажаємо успішного захисту та подальших наукових звершень у царині соціальної роботи та педагогіки.