ПОСВЯТА В СТУДЕНТИ.

   15 вересня в Прикарпатському національному університеті ім. В.Стефаника відбулись урочисті заходи з нагоди Посвяти у студенти першокурсників. Частиною цих заходів була зустріч колективу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи зі своїми студентами. Після спільного перегляду трансляції заходу з актової зали університету, студентів привітали декан педагогічного факультету О.С.Кондур, завідувачка кафедри І.В.Кулик, академнаставники груп І.Я.Дідух і Л.С.Тимків, а також відповідальна за виховну діяльність кафедри Н.І.Сабат.

            Студенти та їх батьки мали можливість отримати вичерпну відповідь на питання щодо навчального процесу, дозвілля, проживання, а також ознайомитися з аудиторіями, бібліотекою та читальним залом. Для створення оптимальних умов швидкої адаптації до навчання в ЗВО, академнаставниками було проведено анкетування студентів.

            Професорсько-викладацький склад кафедри щиро вітає першокурсників з новим етапом їхнього життєвого щляху!!! Ми раді, що наша велика і дружня спільнота педагогічного факультету та кафедри поповнилася такими чудовими студентами.

Ви, найкращі!!!