Лекція для студентів групи СРСП-12 на тему: “Соціально-психологічна реабілітація як складова діяльності фахівця соціальної сфери”

З 15 березня на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи проходить стажування (у дистанційній формі) доцентка кафедри спеціальної освіти і соціальної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка Корнят Віра Степанівна. Стажистка ознайомлюється з організацією навчально-виховного процесу, методичною та науковою роботою в університеті, на факультеті та кафедрі.

У рамках стажування 17 березня Віра Степанівна прочитала лекцію для студентів спеціальності “Соціальна робота” групи СРСП-12 на тему: “Соціально-психологічна реабілітація як складова діяльності фахівця соціальної сфери”. У вступному слові лекторка зауважила, що потенціал соціальної роботи сьогодні повністю не використовується, спрогнозувала наслідки такого підходу; окреслила сучасні тенденції ринку праці в Україні. Дискусію викликало питання розуміння змісту і ролі соціальної роботи загалом. Питання реабілітації доцентка висвітлила у контексті сучасних тенденцій розвитку соціальної роботи.

Щиро дякуємо Вірі Степанівні за лекцію і цікаве спілкування! Бажаємо міцного здоров’я та успішної співпраці.