Участь викладачів кафедри у роботі науково-практичної інтернет-конференції

17 травня викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи взяли участь у науково-практичній інтернет-конференції з міжнародною участю «Доступність і неперервність освіти впродовж життя: зарубіжний досвід та національна практика», яка відбулася на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Науковий форум приурочили Дню Університету в межах заходів «Наука заради миру». Організатором конференції виступила кафедра педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Надзвичайно цікавими та актуальними в сучасних умовах були виступи науковців Інституту педагогіки Університету Марії Кюрі-Склодовскої (Польща), Вищої Державної Професійної Школи в Хелмі (Польща), Львівського національного університету імені Івана Франка, Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ін.

Щиро дякуємо колегам кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика за запрошення, зручний формат зустрічі, а всім учасникам – за приємне товариство і спілкування.