ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ САБАТ НАТАЛІЯ ІВАНІВНА ПРОЙШЛА МІЖНАРОДНЕ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНЕ СТАЖУВАННЯ

Стажування відбувалося в Міжнародному Історико-Біографічному Інституті у Дубаї, Римі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні з 12 серпня 2021 року по 12 жовтня 2021 року. Тривалість стажування – 180 год. (6 кредитів), з них 15 годин (0,5 кредита) було відведено під питання інклюзивної освіти. Тема стажування – «Видатні Особистості: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу». Мета стажування – підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, набуття досвіду провадження науково-дослідної діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів, а також вдосконалення та набуття необхідних загальних і професійних практичних компетентностей.

Перед стажистами виступили Беньямін Нетаньяху, Володимир Зеленський, Стівен Кінг, Ден Браун, Реджеп Ердоган, Джулія Робертс, Джордж Мартін, Френсіс Фукуяма, Салман Рушді, Ларрі Пейдж, Жан Нувель, Річард Бренсон, Кім Кардашьян, Лаура Ковеші, Папа Римський Франциск, Сі Цзіньпінь, Джордж Сорос та багато інших знаменитих спікерів, які розповіли про навчання, компетентності, досвід, інновації, мотивацію, лідерство, цінності та досягнення.

Участь у міжнародному стажуванні дала змогу отримати новий досвід, ознайомитися з інноваційними підходами щодо розвитку викладацького та науково-дослідного потенціалу, поспілкуватися з колегами з інших закладів вищої освіти та наукових установ. За результатами стажування Сабат Н. І. присвоєно кваліфікацію міжнародного керівника категорії Б в галузі науки (згідно класифікації ЮНЕСКО) та міжнародного викладача, що визнається у 120-ти країнах світу.