Виробнича практика в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді

17 жовтня у студентів 3 курсу спеціальності Соціальна робота ОР бакалавр розпочалася виробнича практика в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, яка триватиме два тижні. Метою практики є ознайомити студентів з ЦСССДМ та їхньою діяльністю, безпосередня участь практикантів у роботі служби, надання практичної соціальної допомоги клієнтам, які її потребують.

Для належної організації проведення практики факультетським керівником-методистом Іванною Кулик проведено настановчу онлайн-нараду з питань організації та проведення практики. В нараді взяли участь студенти денної та заочної форм навчання.

Факультетський керівник-методист виробничої практики ознайомила студентів із завданнями практики, змістом, структурою, обов’язками студентів-практикантів та повідомила про систему звітності після завершення практики. Іванна Василівна надала студентам рекомендації щодо організації, якості виконання завдань та вимог до оформлення звітної документації.

На завершення настановної наради керівник-методист побажала студентам  насиченої та цікавої практики. Після завершення онлайн-наради здобувачі освіти розпочали роботу уже на закріплених за ними базах практики.