Карантинні обмеження не перешкоджають постійній профорієнтаційній діяльності кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Так, 18.11.2020 року доцентками кафедри соціальної педгогіки та соціальної роботи Лідією Тимків й Іриною Дідух було проведено онлайн зустріч з учнями 10-х та 11-х класів навчальних закладів Богородчанського  та Тисменицького районів.

Зокрема, активну участь в профорієнтаційному заході приймали учні Лисецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Тисменицької районної ради   та Солотвинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей» Богородчанської районної ради Івано-Франківської області.  Школярі із зацікавленням проглянули презентаційні матеріали та прослухали змістовну розповідь про особливості та соціальну значущість професійної діяльності соціальних працівників та соціальних педагогів. Також було акцентовано увагу старшокласників на таких перевагах навчання в Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника, як: його високий рейтинг серед ЗВО України, велика кількість напрямів навчання, високий рівень викладання, потужні наукові школи та можливість активного й змістовного дозвілля.

Щиро вдячні класним керівникам 10 та 11 класів Мороз О. і Струтинському В.  за можливість співпраці, а також вчителю географії, яка долучилась до активного організаційного процесу та доповнила  розповідь викладачок інформацією про випускників школи, які навчаються на даний момент в університеті, здобуваючи фах соціального педагога. Не дивлячись на онлайн формат, зустріч пройшла в теплій атмосфері, чому сприяла чітка організація можливості онлайн спілкування, забезпечена вчителем інформатики Т.Бойко.

Соціальний педагог  Солотвинського НВК Іванків Г.Ю. забезпечила школярів буклетами профорієнтаційного змісту стосовно спеціальності соціальна робота та умовами вступної кампанії 2021 року.