ВШАНУВАННЯ КОЛЕКТИВОМ ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Сотні жителів Прикарпаття, в тому числі викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника разом зі студентами жалобною ходою пройшли з фотографіями загиблих під час Революції Гідності від Вічевого майдану до Меморіального скверу.

Тут відбулася панахида за загиблими.

На віче пам’яті виступив студент Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Остап Зелик. Він згадав у своєму виступі про студента філософського факультету ПНУ ім. Василя Стефаника Героя України, Героя Небесної Сотні Роман Гурик, який загинув під час протистояння на Євромайдані.

Остап також акцентував на тому, що події Євромайдану стали доленосними для України, тож у пам’ять про Героїв Небесної Сотні ми повинні відстоювати ідеали, за які боролись наші герої. 

Присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні покладанням квітів та запалених лампадок до пам’ятного Обеліска. На віче пам’яті пролунала символічна пісня Революції Гідності «Гей, плине кача».