СТУДЕНТИ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ПРИЙНЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ В «ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» У ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ М. ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

В управлінні Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську проведено “День відкритих дверей” для студентів 4 курсу кафедри Соціальна педагогіка та соціальна робота Педагогічного факультету Прикарпатського Національного університету ім. Василя Стефаника під керівництвом доцента кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Мисака Богана  Павловича.  

Начальник управління Оксана Козло ознайомила студентів з роботою пенсійного фонду в м. Івано-Франківську, окремо зупинилася на питаннях щодо набуття страхового стажу, умов призначення пенсій, добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, а також механізму накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Основна мета заходу – виховання у студентів негативного ставлення до тіньової зайнятості та інформування про переваги офіційного працевлаштування. Присутні дізналися про можливості отримання послуг електронного сервісу Пенсійного фонду України та за телефонами «гарячих» ліній управління.

Козло О.М. ознайомила присутніх з новаціями щодо умов призначення та перерахунку пенсій :

Всім бажаючим роздали буклети – агітки з реквізитами  газети «Пенсійний кур’єр».