Вітаємо магістрів спеціальності 231 «Соціальна робота» з успішним захистом дипломних робіт!!!

З 17 по 22 грудня на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи педагогічного факультету ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбувався захист робіт на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти студентами денної та заочної форми навчання за спеціальністю 231 «Соціальна робота».

Захист наукової роботи – це, мабуть, найхвилюючий і найвідповідальніший етап за весь період навчання в університеті, адже студенти презентують свій перший науковий доробок, здібності до наукової діяльності.

Тематика дипломних робіт є актуальною та відповідає реаліям сьогодення. Наукові роботи відрізнялись не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та цікаві запитання членів екзаменаційної комісії, на які магістранти давали аргументовані та змістовні відповіді, демонструючи високий рівень професійної підготовки.

Дорогі наші випускники! Вітаємо Вас з успішним захистом магістерських дипломних робіт і бажаємо блискучих перспектив та планів на майбутнє, доброї долі та благополуччя в житті. Нехай знання, отримані в університеті, стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності.