Запрошуємо викладачів та студентів до участі у підтримуючих ресурсних зустрічах з Інститутом травми

Упродовж тижня доценти Надія Сабат, Наталія Сабат брали участь у відкритих онлайн-зустрічах з фахівцями Інституту травмостійкості й Університету Еморі (США).  Теми вебінарів – надзвичайно цікаві й актуальні: «Які компетентності знадобляться нам та нашим дітям після закінчення війни та в період відновлення країни? На що звернути увагу та з чим починати працювати вже зараз задля ефективності у мирні часи?»; «Літні люди та війна. Як уберегти, як допомогти бути в ресурсі, як підтримувати»; «Інформаційна безпека дітей в умовах війни. Чи варто контролювати, що читають / дивляться діти? Якщо контролювати підлітка, як уникати конфліктів? Як говорити з дітьми про інформаційну безпеку?».

Такі заходи проводяться Інститутом травми у рамках Простору стійкості щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці о 17.30 за покликанням https://bit.ly/edcampprostir

З першого дня російсько-української війни фахівці Інституту травми пропонують п’ять ініціатив для викладачів, студентів, учнів, батьків, волонтерів, вимушено переміщених осіб… За кілька місяців зустрічей слухачами стали більше 70 000 осіб. Запрошуємо всіх бажаючих долучатися!