Профорієнтаційна онлайн-зустріч з учнями Тисменичанського ліцею Івано-Франківської міської ради

23 березня 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, завідувачем кафедри Кулик І. В. та доцентами Комар І. В., Сабат Н. І. проведено онлайн-зустріч в системі Googl Meet з учнями Тисменичанського ліцею Івано-Франківської міської ради. У заході також взяли участь класні керівники 9, 11 класів та соціальний педагог ліцею.

Під час зустрічі викладачі кафедри ознайомили майбутніх абітурієнтів зі структурою університету, перевагами навчання в одному з найпрестижніших університетів України. Розповіли про перспективи навчання за спеціальністю 231 Соціальна робота ОП «Соціальна педагогіка» та ОП «Соціальна робота», особливості реалізації навчальної, наукової та виховної роботи викладачами кафедри разом зі студентами.

Майбутнім абітурієнтам продемонстрували презентаційний матеріал про спеціальність «Соціальна робота». Школярі із зацікавленням переглянули їх. Особливо увагу учнів привернув відеоролик про отримання різного роду стипендій за досягнення у навчальній та науковій діяльності.

Викладачі звернули увагу на те, що глибше ознайомитися зі студентським життям, умовами та особливостями ВСТУПУ-2022 старшокласники зможуть за наданими їм посиланнями на сторінки кафедри у соціальних мережах.

Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлюємо щиру вдячність Пленюк Н. Я., соціальному педагогові, випускниці нашої кафедри, класному керівникові 9 класу Яцко Н. Я. та класному керівникові 11 класу Баланюк В. Д. за організацію зустрічі у такий складний для України час.