Профорієнтаційна зустріч та віртуальна екскурсія для майбутніх вступників – учнів Підліського ліцею Загвіздянської ТГ

24 березня завідувачем кафедри І. В. Кулик та доцентом Н. І. Сабат проведено онлайн-зустріч з випускниками Підліського ліцею Загвіздянської ТГ, які цього року вступатимуть до ЗВО. Загалом у зустрічі взяло участь більше 40 осіб з числа учнів 9, 10 та 11 класів спільно з класними керівниками та соціальним педагогом.

Іванна Василівна ознайомила майбутніх абітурієнтів з перевагами навчання в університеті та перспективами навчання за спеціальністю 231 Соціальна робота ОП «Соціальна педагогіка» та ОП «Соціальна робота».

Наталія Іванівна звернула увагу на те, що з умовами та особливостями вступної кампанії – 2022, зі студентським життям можна ознайомитися за наданими їм посиланнями на сторінки кафедри та приймальної комісії університету у соціальних мережах.

Викладачі продемонстрували відеоролики, де теперішні студенти діляться враженнями від студентського життя, власним баченням перспектив спеціальності «Соціальна робота» та можливостями отримувати стипендії в різних розмірах за високі досягнення в навчанні та науці.

Відзначимо конструктивний діалог та плідну роботу, де майбутні абітурієнти дізналися про умови навчання, виховну роботу та дозвілля на Педагогічному факультеті.

Сподіваємось на те, що отримана інформація стане корисною для абітурієнтів, а вони зроблять правильний вибір – стануть студентами спеціальності «Соціальна робота».

На завершення зустрічі Іванна Василівна подякувала дирекції навчального закладу, соціальному педагогові Острижнюк О. С, класним керівникам: 9 класу – Себедин І. Р, 10 класу – Ткачук Я. Я., 11 класу – Хом’як Н. П. за організацію зустрічі.