Закінчилася робота експертної групи з акредитації

25-27 січня у рамках акредитації Освітньої програми “Соціальна педагогіка” Спеціальності 231 Соціальна робота, яка реалізується Кафедрою соціальної педагогіки та соціальної роботи, відбулися робочі зустрічі з експертами Національного агентства забезпечення якості вищої освіти. Зустрічі проходили у форматі онлайн та охопили всіх учасників освітнього процесу: адміністрацію ЗВО, керівництво факультету, науково-педагогічних працівників, стейкхолдерів, студентів, випускників та служби ЗВО. Дякуємо шановним експертам НАЗЯВО: керівнику групи п. Оксані Ташкіновій
(зав.кафедри соціології та соціальної роботи ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет»), п. Марині Лихолетовій (Київський університет імені Бориса Грінченка, Інститут людини, кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи) п. Вікторії Шашкіній (Запорізький національний університет) за позитивні відгуки та цікаві і конструктивні рекомендації!
Висловлюємо вдячність адміністрації університету та деканату педагогічного факультету за підтримку та допомогу! Щиро дякуємо стейкхолдерами п. Галині Ляльчук, п. Лілії Крикун, п. Наталії Куцалабі, п. Віталію Костюку, п. Мирославі Грижак за сприяння в розвитку освітньої програми, позитивні відгуки та щиру підтримку у відповідальний та важливий для нас час!
Робота над акредитацію триває, сподіваємося на її успішне завершення.