Профорієнтація-погляд у майбутнє своєї професії

28 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ В М. СНЯТИН В РАЙОННОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ, НА ЯКОМУ БУЛИ УЧНІ СТАРШИХ КЛАСІВ ШКІЛ РАЙОНУ.

З вітальним словом та цікавою інформацією свято розпочав кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Педагогічного факультету ДВНЗ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Мисак Богдан Павлович.

Було проінформовано учнів про правила вступу до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, надано відповіді майбутнім абітурієнтам, які бажають вчитися з професії соціального педагога та соціального працівника, або на інших спеціальностях, а також було роздано інформаційні буклети.

«До вибору професії необхідно віднестись дуже відповідально, адже саме зараз Ви, абітурієнти, вибираєте свій майбутній фах і в цьому Вам допоможе один із найпрестижніших державних вищих навчальних закладів України-це Прикарпатський  національний університет імені Василя Стефаника»-підкреслив Мисак Б.П.

Доцент кафедри Мисак Б.П. запросив старшокласників на заняття у школі майбутнього соціального педагога та соціального працівника, на яких майбутні абітурієнти зможуть отримати детальнішу інформацію про підготовку фахівців за освітніми програмами «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота».

В кінці виступу було акцентовано, що  Прикарпатський  національний університет імені Василя Стефаника, в тому числі Педагогічний факультет, кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи та ін. будуть раді бачити в новому навчальному році студентами-земляків великого письменника Василя Стефаника даного закладу.