Профорієнтаційна робота з учнями 11-х класів Івано-Франківського Ліцею №2

30.10.2020 р. викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Зозуляк-Случик Роксоляна Василівна та Сабат Наталія Іванівна провели онлайн профорієнтаційну роботу з учнями 11-х класів Івано-Франківського ліцею № 2. У ході бесіди викладачі надали одинадцятикласникам низку практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку й успішного вибору професійного шляху. З метою надання підтримки випускникам у процесі вибору сфери майбутньої професійної діяльності їх поінформували про спеціальності педагогічного факультету та детально ознайомили з умовами й перевагами навчання за спеціальністю «Соціальна робота». Представивши презентаційний матеріал, викладачі закцентували на освітніх програмах, за якими кафедра здійснює підготовку фахівців; ознайомили з особливостями проходження різного роду практик; представили напрями роботи студентського волонтерського загону. Випускникам розповіли також про перспективи участі в науковій роботі: конференціях, конкурсах; можливості навчання за кордоном.

Після перегляду презентації учням було продемонстровано відеоролик про запрошення на навчання в університеті, підготовлений студентами 4 курсу спеціальності «Соціальна робота». Не оминули увагою і виховну роботу: на завершення зустрічі ліцеїсти переглянули відео про корисне і цікаве дозвілля студентів.

Висловлюємо щиру подяку вчительці фізики та інформатики ліцею №2 Оксані Ярославівні Любінець за допомогу в організації профорієнтаційної зустрічі з одинадцятикласниками.