Профорієнтаційна онлайн-зустріч з учнями Підліського ліцею

29 березня 2021 року в рамках профорієнтаційної роботи кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, доцентами Кулик І.В. та Комар І.В. проведено онлайн-зустріч в системі Googl Meet зі старшокласниками Підліського ліцею Загвіздянської сільської ради Тисменицького району Івано-Франківської області. У зустрічі також взяли участь класні керівники 10, 11 класу та соціальний педагог ліцею.

Під час зустрічі викладачі кафедри ознайомили майбутніх абітурієнтів з структурою університету, перевагами навчання в одному з найпрестижніших університетів України. Розповіли про умови Вступної кампанії-2021, перспективи навчання за спеціальністю 231 «Соціальна робота», особливості реалізації навчальної, наукової та виховної роботи викладачами кафедри разом зі студентами. Особливу увагу викладачі звернули на цікаве та змістовне дозвілля студентів спеціальності «Соціальна робота».

Викладачі кафедри закцентували увагу десятикласників на соціальному проєкті Прикарпатського національного університету «Професія майбутнього і мій вибір сьогодні». Основна мета якого допомогти молодим людям у запобіганні помилок та розчарувань, і правильно обрати своє майбутнє. Розповіли про безкоштовне тестування щодо вибору професії.

Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлюємо щиру вдячність дирекції Підліського ліцею, класному керівнику 10 класу Хом’як Наталі Петрівні, класному керівнику 11 класу Мороз Марії Романівні та соціальному педагогу, випускниці нашої кафедри Острижнюк Ользі Семенівні за організацію зустрічі.