Акредитація напряму підготовки 6.010106 «Соціальна педагогіка

      Відповідно до наказу МОН України від 30.05.2018 року № 971-л  «Про проведення акредитаційної експертизи» на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи Педагогічного факультету ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» з 04 червня 2018 року працює експертна комісія з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки  6.010106 «Соціальна педагогіка».

    У складі комісії Москальова Людмила Юріївна – проректор з наукової роботи Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, доктор педагогічних наук, професор, голова комісії, та Сайко Наталія Олександрівна – доцент кафедри соціальної освіти і соціальної роботи Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доктор педагогічних наук.

     Людмила Юріївна та Наталія Олександрівна провели зі студентами комплексні контрольні роботи з фахових дисциплін, переглянули матеріали акредитаційної справи, поділилися напрацюваннями та обмінялися досвідом роботи, обговорили  проблеми підготовки студентів. Експертна комісія ознайомилася також з організацією роботи екзаменаційної комісії щодо проведення комплексного іспиту з соціально-педагогічних дисциплін, які складали майбутні соціальні педагоги. Людмила Юріївна і Наталія Олександрівна відзначили високу фахову підготовку студентів та підкреслили,  що у студентів сформовані ґрунтовні теоретичні знання й практичні навички з комплексу спеціальних дисциплін.