ДОЦЕНТКА ВІТАЛІЯ ЯРЕМЧУК ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПСИХОЛОГІЧНІ ВИКЛИКИ СУЧАСНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ»

Викладачка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Віталія Яремчук 3 червня 2021 року взяла участь  у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психологічні виклики сучасних організацій».

     Організаторами конференції виступили Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Інститут психології імені Г. С. Костюка, Асоціація організаційних психологів та психологів праці.

    Конференція проводилася за такими тематичними напрямками:- психологічні виклики  сучасних організацій: сутність та основні види; -інноваційні технології управління і регулювання психологічних та соціальних процесів в організаціях;-теоретико-прикладні основи дослідження психологічного здоров’я особистості в організаційному середовищі; -вплив пандемії Covid -19 на психологічне здоров’я працівників організацій; -організаційна культура як трансформація цінностей та норм в сучасних організаціях; – дистанційні комунікативні процеси в сучасних організаціях; -гендерна взаємодія в сучасних організаціях;-психологічне забезпечення подолання викликів в сучасних організаціях в освіті, державному управлінні, виробництві та бізнесі.

      У роботі конференції взяли участь викладачі та науковці з різних міст України (Києва, Херсона, Одеси, Полтави, Ніжина, Запоріжжжя, Чернівців, Івано-Франківська, Сєвєродонецька, Полтави, Вінниці та ін.).