ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ САБАТ НАТАЛІЯ ІВАНІВНА ПРОЙШЛА МІЖНАРОДНЕ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНЕ СТАЖУВАННЯ

Стажування відбувалося у Куявському університеті (місто Влоцлавек, Республіка Польща) з 08 лютого по 19 березня 2021 року. Тривалість стажування – 180 год. (6 кредитів), тема – «Педагогіка та психологія: продуктивна взаємодія в освітньому процесі». Програма стажування включала такі актуальні теми: «Актуальні проблеми формування особистості в освітньому процесі: світовий досвід і національна практика», «Система методичної роботи в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Система спеціальної освіти в Польщі», «Новітній підхід до навчання через соціальні мережі: іноземний досвід», «Синдром емоційного вигорання у студентів та викладачів. Як знайти Work-life balance?», «Методи навчання в умовах дистанційної освіти (досвід Польщі)», «Психологічні типи особистості та їх значення у процесі навчання», «Проблеми професійної орієнтації учнів. Досвід психологів Польщі» та інші. Стажування також передбачало участь у семінарі-тренінгу та роботу над науково-методичними доповідями. За результатами пройденого стажування Наталія Сабат опублікувала доповідь на тему: «Особливості проведення онлайн-лекції для студентів спеціальності «Соціальна робота».

Участь у міжнародному стажуванні дала змогу отримати новий досвід, ознайомитися з інноваційними підходами щодо розвитку викладацького та науково-дослідного потенціалу, поспілкуватися з колегами з інших закладів вищої освіти та наукових установ.

Програма