Профорієнтаційна зустріч зі студентами Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського

9 травня викладачами кафедри Надією Сабат, Наталією Сабат проведено профорієнтаційну зустріч онлайн зі студентами Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського – освітнього закладу зі славними традиціями, якого з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника пов’язує багаторічна плідна співпраця. Учасників зустрічі привітала завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Іванна Кулик, до слова, випускниця Чортківського педагогічного училища. Викладачі розповіли студентам про переваги навчання у нашому закладі вищої освіти, закцентувавши на здобутках і досягненнях учасників освітнього процесу, проєктах у різних галузях, високому рейтингові Прикарпатського університету. Також ознайомили слухачів із перевагами навчання на Педагогічному факультеті, детально розкрили умови вступу на навчання за спеціальністю “Соціальна робота” (освітні програми “Соціальна робота”, “Соціальна педагогіка”). Особливо наголосили на затребуваності професій соціального педагога / соціального працівника, широкими можливостями працевлаштування після завершення навчання. Глибше ознайомитися зі студентським життям та особливостями цьогорічної вступної кампанії студенти зможуть за наданими їм посиланнями на сторінки кафедри та приймальної комісії у соцмережах.

Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлюємо щиру вдячність директорові Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Олександра Барвінського Романові Пахолку, заступникові директора з навчальної роботи Оксані Жарі за сприяння в організації зустрічі. Усьому колективові коледжу бажаємо нових творчих звершень!