Зустріч з успішною випускницею спеціальності

11 листопада 2021 року студенти ІІ, ІІІ курсів ОР «бакалавр» та І курсу ОР «магістр» спеціальності 231 «Соціальна робота» ОП «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота» на онлайн-занятті мали можливість поспілкуватися з випускницею спеціальності Галиною Шимоновською.

Г. Шимоновська розповіла про власну професійну діяльність, охарактеризувала напрямки, форми і методи роботи у загальноосвітньому навчальному закладі на посаді соціального педагога та особливості професійної діяльності у соціальних службах для сім’ї, дітей та молоді.

Також під час спілкування Галина Шимоновська розповіла про особливості функціонування та напрями роботи приватного ліцею «IT STEP SCHOOL», в якому вона на даний час працює психологом, викладачем психології та івент-менеджером.

Під час обговорення було зосереджено увагу на таких питаннях: формування Soft Skills учнів, тренування пам’яті, співпраця з батьками дітей, роботі психолога з дітьми, які зазнали булінгу. Крім того, студентів було ознайомлено з такими формами івент-менеджменту як детективна робота, організація тренінгової роботи,  проведення екскурсій з учнями ліцею тощо.

Насамкінець гостя порадила студентам шліфувати свої знання та практичні навички під час навчання в університеті.

Зустріч, як завжди, була дуже насиченою, а діалог зі студентами та викладачами кафедри – активним та професійним. Ми щиро дякуємо Галині Шимоновській за зустріч,  цінуємо та пишаємося такими взаєминами.