Співпраця з роботодавцями, які вмотивовані до участі у формуванні якісної освітньої програми є важливим напрямом діяльності кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

З такою метою відбулася зустріч гаранта ОП «Соціальна педагогіка» ОР магістр спеціальності 231 Соціальна робота, колективу кафедри та студентів із зовнішніми стейкхолдерами. В обговоренні освітньої програми з числа потенційних роботодавців взяли участь директор Ліцею № 23 імені Романа Гурика Василик Микола Дмитрович, директор Ліцею № 20 Івано-Франківської міської ради Скиданчук Дмитро Михайлович. Керівники освітніх установ висловили підтримку напрямку розвитку кафедри та задекларували готовність до подальшої співпраці.
Під час зустрічі було розглянуто і обговорено широке коло питань, що стосуються якості підготовки та працевлаштування випускників спеціальності 231 Соціальна робота ОР магістр. Учасники зустрічі розповіли про конкретні навички, яких вони потребують від випускників кафедри, вказали на сильні сторони освітньої програми та надали свої пропозиції з її оновлення.