Настановча нарада з питань організації та проведення навчально-ознайомлювальної практики в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді студентів 1 курсу ОП Соціальна робота

18 квітня відбулася настановча онлайн-нарада з питань організації та проведення навчально-ознайомлювальної практики в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді для студентів 1 курсу ОП Соціальна робота денна і заочна форми навчання.

В умовах сьогодення навчально-ознайомлювальна практика проходитиме за місцем проживання студентів. Базами практики стали центри соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, територіальні центри ОТГ, благодійні фонди міста, району, області та сусідніх областей.

Під час настановчої наради керівник-методист навчально-ознайомлювальної практики в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кулик І.В. ознайомила студентів з метою, завданнями практики, змістом та обов’язками студентів-практикантів, надала необхідні рекомендації щодо організації, якості виконання завдань та вимог до оформлення звітної документації.

Після завершення онлайн-наради студенти, які проходять практику м. Івано-Франківську продовжили роботу вже офлайн на базі БФ «Карітас». Наталія Дмитрівна ознайомила студентів з структурою, напрямками та змістом роботи благодійного фонду. Студентів-практикантів закріпили за працівниками фонду і ознайомили з умовами та графіком проходження практики.

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлює вдячність дирекції БФ «Карітас», стейкхолдеру ОП Соціальна робота Наталії Дмитрівні Козакевич за сприяння та допомогу в організації проходження практики.