ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

У четверту річницю Євромайдану студенти 3 курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» разом з кураторами Оксаною Ворощук і Галиною Лемко відвідали єдиний в Україні музей Небесної сотні.

Студенти вшанували пам’ять всіх 107 Героїв Небесної Сотні, помолились за тих, хто стояв на барикадах і ціною власного життя відстоювали питання євроінтеграції. Зворушливими були розповіді про героїзм, відвагу, відданість Устима Голоднюка, Романа Гурика,Богдана Калиняка, Сергія Дідича та багато інших, які прокладали шлях для утвердження незалежності України.

Також студенти мали можливість розглянути  експонати, які передали учасники євро майдану і їх родичі,  вони вражають. Це і саморобна зброя і простріляні щити з кров’ю, і трофейні експонати, які забирались, і особисті речі.

Цікавою була зустріч і розповідь автора, художника Романа Бончука.

Після заходу студенти разом з викладачами проговорили про  сутність формування психологічно-вольової,  фізичної , громадянської та загальної військово-патріотичної готовності студентів до виконання свого громадянського обов’язку. Також вирішили взяти участь у зборі пластмасових кришечок для протезування.