Обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Соціальна робота» із студентами першого рівня освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота

27 квітня на засіданні кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи у режимі відеоконференції на платформі Google Meet відбулося обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Соціальна робота» за участю гаранта ОП, членів робочої групи та студентів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 231 Соціальна робота.

Метою заходу було залучення до продуктивної та конструктивної дискусії студентів, щодо обговорення цілей і програмних результатів освітньо-професійної програми спеціальності 231 «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Захід розпочала завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Іванна Кулик, яка наголосила на потребі співпраці кафедри із студентами щодо удосконалення освітньо-професійної програми «Соціальна робота» й представила гаранта освітньо-професійної програми та членів робочої групи.

Гарант освітньо-професійної програми, Роксоляна Зозуляк-Случик ознайомила студентів з сучасним викликами і потребам соціальної практики, оновленням змісту, удосконаленням практичної підготовки фахівців соціальної роботи до діючого стандарту спеціальності та професійного стандарту, акредитаційних вимог НАЗЯВО та сучасних запитів регіону. Особливу увагу гарант приділила питанню щодо можливості здобувачів брати участь у покращенні та вдосконаленні освітньої програми шляхом внесення пропозицій.

Віталія Яремчук, член робочої групи запропонувала студентам пройти опитування щодо якості програми «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 231 Соціальна робота.

Загалом зустріч пройшла досить активно та плідно. Здобувачі вищої освіти активно брали участь в обговоренні, висловлювали власну думку та вносили пропозиції щодо вдосконалення освітньої програми та її змісту.

Щиро дякуємо студентам за конструктивні пропозиції, покликані оптимізувати підготовку студентів спеціальності 231 Соціальна робота.