Профорієнтація сьогодні заради успіху завтра

29 березня доцентами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Іванною Кулик, Іриною Комар, Наталією Сабат проведено профорієнтацію онлайн. У зустрічі взяли участь учні 9, 10, 11-х класів Загвіздянської, Єзупільської, Лисецької та Угринівської громад, класні керівники, соціальні педагоги, практичні психологи та начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціальної роботи Загвіздянської сільської ради, всього більше ста осіб.

Викладачі розповіли про можливості, що відкриваються для майбутніх студентів Прикарпатського національного університету, а також про переваги навчання за освітніми програмами «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка». Розповідь супроводжувалася презентацією та демонстрацією відеоролика. Особливе зацікавлення присутніх викликала тема участі студентів у конкурсах із отримання різного роду стипендій, можливість проходити практику у закладах соціального спрямування, робота з навчальним матеріалом у системі d-learn.pnu.

Захід пройшов у доброзичливій невимушеній атмосфері. Приємно, що на зустрічі були присутні наші випускники, які тепло висловлювалися про навчання та співпрацю з викладачами кафедри.

Висловлюємо щиру вдячність соціально-психологічному осередкові Загвіздянської, Єзупільської, Лисецької та Угринівської громад, зокрема керівникам, соціальному педагогові Острижнюк Ользі Семенівні, практичному психологу Ципердюк Мар’яні Романівні, учням, директорам та класним керівникам ліцеїв вищезазначених громад. Чекаємо майбутніх абітурієнтів на навчання за спеціальністю «Соціальна робота»!