На запрошення колег з Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка викладачі кафедри 12 травня взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Становлення особистості в умовах сучасного розвитку суспільства: соціально-педагогічний, психологічний, корекційний і медичний аспекти».

Час складних випробувань диктує нові підходи до наукових досліджень. Саме тому особливо актуально, гостро, своєчасно звучали доповіді, присвячені формуванню та розвитку особистості, змісту соціально-педагогічної діяльності, підготовці фахівця в умовах воєнного стану. Велика увага була приділена учасниками конференції питанням модернізації вищої школи, цифровізації навчально-виховного процесу, проблемам спеціальної освіти, технологіям роботи з різними категоріями осіб.
Співпраця кафедри з Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка, започаткована в час акредитаційного процесу ОП “Соціальна педагогіка”, успішно триває та розвивається у нових формах. Щиро дякуємо за запрошення! Сподіваємося на спільні цікаві заходи і віримо, що вони відбудуться під мирним небом України!