ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДОРОГІ СТУДЕНТИ –

МАЙБУТНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Прийміть наші щирі вітання з професійним святом –

МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА

 

У світовій спільноті професія соціального працівника належить до найбільш шанованих та відповідальних. Саме від професійності представників цього фаху залежить вирішення багатьох соціальних проблем, що існують у нашій державі.

На перший погляд може здатися, що у Вашій роботі немає нічого надскладного та героїчного – адже Ви просто допомагаєте людям у вирішенні складних життєвих проблем. Проте, це не зовсім так, адже в роботі соціального педагога – ключовим словом є «допомога». Це одна з тих професій, яка підтримує людину тоді, коли вона не в змозі самостійно вирішити свої проблеми. Ваша місія – служити на Благо людям, дарувати Надію, відстоювати права тих, від кого відвернувся світ, кого покинули, хто зазнав відчай та розчарування у житті, хто зійшов з правильної дороги.

Ви – рятівники людських душ та дитячих сердець. Несіть у світ Любов, Добро та Милосердя. Знаходьте «ключі» до кожного серця та відмикайте, заплюйте вогонь та вселяйте Віру, Надію і Любов.

Бажаємо, щоб Ваш життєвий та професійний досвід ніколи Вас не підводив. Міцного здоров’я Вам, наполегливості і терпіння. Нехай усе хороше, зроблене з любов’ю та натхненням, повертається до вас сторицею.

З повагою, колектив кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи!