Співпраця зі стейкхолдерами.

Забезпечення якості вищої освіти має важливе значення для інноваційного розвитку українського суспільства. У цьому багатоаспектному процесі взаємопов’язані всі сторони освітнього середовища, а саме: викладач – студент – стейкхолдер.

З цією метою 9 вересня відбулася зустріч професорсько-викладацького складу та студентів  зі стейкхолдерами  спеціальності 231 Соціальна робота освітньої програми «Соціальна педагогіка» ОР бакалавр:  Крикун Лілією Вікторівною (Івано-Франківський обласний центр практичної психології і соціальної роботи ІФОІППО), Ляльчук Галиною Дмитрівною (Центр  психологічної служби Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради) та Серденьком Василем Володимировичем  (Івано-Франківський обласний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей).

Важливими аспектами зустрічі стало обговорення та внесення пропозицій до удосконалення освітніх програм та навчальних планів в межах спеціальності. Накреслено шляхи співпраці через залучення стейкхолдерів до лекційних  та практичних занять. Цікаву дискусію викликало питання практичної підготовки студентів, яка відбувається на базі установ, що є потенційними для працевлаштування здобувачів вищої освіти. Перспективним напрямом співпраці кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи з зовнішніми стейкхолдерами в межах спеціальності є реалізація дуальної форми навчання з подальшим працевлаштуванням випускників.