Настановча нарада з питань організації та проведення навчально-ознайомлювальної практики в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді студентів спеціальності 231 Соціальна робота

19 квітня 2021р. відбулась настановча онлайн-нарада з питань організації та проведення навчально-ознайомлювальної практики в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді для студентів 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» денна і заочна форми навчання.

Під час настановної наради факультетський керівник-методист навчально-ознайомлювальної практики в центрах соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кулик І.В. ознайомила студентів з метою і завданнями практики, змістом та обов’язками студентів-практикантів. Керівник-методист надала всі необхідні рекомендації щодо організації, якості виконання завдань та вимог до оформлення звітної документації. На завершення настановної наради Іванна Василівна побажала успіхів та продуктивної практики студентам.

Після завершення онлайн-наради студенти продовжили свою роботу вже офлайн на базі Івано-Франківського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді та районних соціальних службах області. Леся Дмитрівна, директор центру ознайомила студентів з структурою, напрямками та змістом роботи соціальної служби для дітей, сім’ї та молоді. Кожного студента-практиканта закріпили за соціальним працівником і ознайомили з умовами та графіком проходження практики.

Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлюємо щиру вдячність дирекції Івано-Франківського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Лесі Дмитрівні Дикун за сприяння та допомогу в організації проходження практики.