Профорієнтаційна зустріч зі студентами Самбірського фахового педагогічного коледжу імені Івана Филипчака

     23 квітня 2024 року відбулася онлайн-зустріч зі студентами Самбірського фахового педагогічного коледжу імені Івана Филипчака, під час якої відповідальний секретар приймальної комісії Іван ПЛЕЦЬ та представники від кожної кафедри Педагогічного факультету розповіли потенційним абітурієнтам про особливості вступної кампанії у 2024 році.

Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи у зустрічі взяла участь доцент Надія САБАТ. Потенційним абітурієнтам презентовано спеціальність 231 Соціальна робота й освітні програми («Соціальна робота», «Соціальна педагогіка»), за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти. Надія Володимирівна розповіла про умови вступу, особливості навчання за спеціальністю, бази проходження практик, співпрацю зі стейкхолдерами, організацію дозвілля студентів та ін.

Випускники коледжу отримали вичерпні відповіді на важливі для них запитання, що стосуються вимог до складання фахового вступного випробування, вартості й термінів навчання, можливостей подальшого працевлаштування.

Щиро дякуємо керівництву коледжу, а також доктору педагогічних наук, професору Неллі ЛИСЕНКО за організацію та відповідальному за профорієнтаційну роботу Педагогічного факультету, доценту Олегу ДОВГОМУ за модерацію цієї онлайн-зустрічі.

Чекаємо майбутніх абітурієнтів у стінах нашого університету! Ми, своєю чергою, робитимемо все можливе, щоб допомогти студентам отримати якісну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота».