Науковий пікнік «Наука заради миру»

     14 травня Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника відзначив свою 84-ту річницю з дня створення. У межах насиченої програми заходів до Дня університету відбувся науковий пікнік «Наука заради миру».

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи представила майбутнім абітурієнтам освітні програми «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота», оскільки саме поінформований та зважений вибір гарантує правильний вибір місця навчання й подальше працевлаштування. Для покращення комунікації з випускниками та розкриття їхніх свідомих і несвідомих професійних виборів, проведення аналізу мотиваційних переваг проведено індивідуальну роботу з використанням метафоричних асоціативних карт. Також старшокласники отримали інформаційні буклети, календарі-закладки з QR-кодом, за якими можна дізнатися детальнішу інформацію про особливості вступу для здобуття вищої освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота.

З нагоди Дня Університету бажаємо усім нашим студентам, випускникам натхненного наукового і творчого пошуку, успіхів у всіх добрих справах і починаннях, любові до обраної професії, плідної праці на благо розвитку Університету та рідної України!