УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ У РОБОТІ V ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ “ОСОБИСТІСНО-ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ПЕДАГОГА: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА”

4 березня викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Надія Сабат та Наталія Сабат взяли участь у роботі V Всеукраїнської науково-методичної конференції “Особистісно-професійна компетентність педагога: теорія і практика”. Метою конференції було обговорення актуальних проблем особистісно-професійної компетентності педагогів закладів освіти різних типів, вироблення рекомендацій щодо теоретичного та практичного вдосконалення професійних якостей педагогів, упровадження інноваційних, професійно-орієнтованих технологій в освітній простір, духовний та професійний розвиток педагогів в умовах реформування освіти України.

Серед учасників конференції були співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, магістранти, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, педагоги закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, професійної освіти, позашкільної освіти, психологи, соціальні педагоги. На пленарному та секційному засіданнях відбулося обговорення низки актуальних для сучасної системи освіти тем, а також активно пройшла дискусія за тематикою виголошених доповідей. Учасники відзначили своєчасність і актуальність обговорюваних проблем, тісний зв’язок оприлюднених теоретичних напрацювань із пракикою освітньої діяльності.