СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

Викладачка кафедри Роксоляна Василівна Зозуляк-Случик 06.04.2021 року виступила на  секційному засіданні педагогічного факультету з доповіддю «Система формування професійної етики майбутніх соціальних працівників».

В доповіді було розглянуто особливості формування професійної етики майбутніх соціальних працівників. Доповідачка окреслила суть поняття «професійна етика соціальних працівників», охарактеризувала структурні компоненти професійної етики, проаналізувала чинники, принципи та педагогічні умови формування професійної етики у майбутніх фахівців, подала результати експериментального дослідження результативності запропонованої педагогічної системи формування професійної етики майбутніх соціальних працівників.

В обговоренні, яке відбулося після завершення виступу, взяли участь: деканеса педагогічного факультету, докторка педагогічних наук, професорка О. С. Кондур, докторка педагогічних наук, професорка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика В. В. Стинська, докторка філософських наук, професорка кафедри фахових методик і технологій початкової освіти О. В, Качмар.

Вдячна за небайдужість до проблеми,  розглянутої у виступі та позитивну оцінку наукових напрацювань керівництву та колегам факультету. Особлива вдячність завідувачу та товаришам кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.