21 квітня 2021 року відбулася чергова онлайн консультація, проведена викладачами кафедри.

21 квітня 2021 року відбулася чергова онлайн консультація, проведена викладачами кафедри. Окрім постійних ведучих профорієнтаційних консультацій Н.І.Сабат і Л.С.Тимків до заходу також долучилася І.В.Кулик – відповідальний секретар приймальної комісії педагогічного факультету та заступник завідувача кафедри О.Д.Ворощук.
Майбутні абітурієнти, що завітали на зустріч, прослухали змістовну розповідь про особливості та соціальну значущість професійної діяльності соціальних працівників та соціальних педагогів. Також було акцентовано увагу старшокласників на таких перевагах навчання в Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника, як: його високий рейтинг серед ЗВО України, велика кількість напрямів навчання, міжнародна співпраця й участь у міжнародних освітніх програмах, високий рівень викладання, потужні наукові школи та можливість активного й змістовного дозвілля.
І.В.Кулик звернула увагу на основні етапи цьогорічної вступної кампанії, необхідні документи для вступу та побажала абітурієнтам успішної здачі ЗНО.
Зустріч завершилася переглядом відеороликів, створених студентами, де знайшли відобрження події із навчальних буднів студентського життя дозвілля, проходження волонтерських та виробничих практик, участь у наукових конференціях, олімпіадах, конкурсах та фестивалях.