Методична студія соціальних педагогів ЗЗСО

15 вересня на Методичній студії соціальних педагогів ЗЗСО в аспекті обговорення пріоритетних напрямів роботи психологічної служби в системі освіти на 2021-2022 н.р., яка проходила на базі Центру позашкільної освіти КУТ в рамках співпраці з Центром психологічної служби з доповіддю виступала професор кафедри Р. Зозуляк-Случик.
Вступне слово виголосила завідувачка Центру психологічної служби Г. Ляльчук.
З особливостями медіації як методу вирішення конфліктних ситуацій у всіх сферах життя, а також з специфікою діяльності Центру медіації на Прикарпатті ознайомив її керівник В. Шегда.
Різноаспектну діяльність задля створення безпечного середовища для дітей міста та особливості роботи шкільних офіцерів поліції окреслила начальниця відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції в Івано-Франківській області, шкільний офіцер поліції  О. Бабецька.
Про ситуацію з патронатними сім’ями у місті, їх проблеми розказала у виступі С. Бойко, методист обласного ЦССДСМ, тренер з підготовки патронатних вихователів.
Роксолана Василівна окреслила перспективні напрями співпраці кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи з Центром психологічної служби Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради в рамках освітньої програми “Соціальна педагогіка” ОР бакалавр спеціальності 231 Соціальна робота.