В єдності наша сила! З Днем єднання!

16 лютого викладачі та студенти кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи долучилися онлайн до університетського заходу, присвяченого консолідації суспільства навколо територіальної цілісності, соборності та захисту незалежності України.

Захід розпочався з підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України. У зверненні від ректорату прозвучали побажання всім нам мужності і сил захистити безцінні скарби державності: цілісність, свободу, незалежність. Дане дійство відбулося з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

“Нас може об’єднати лише віра одне в одного. Віра у те, що допомогти один одному ми можемо лише тримаючись за руки,  підставляючи один одному своє плече, єднаючись і допомагаючи у будь-якій життєвій  ситуації”, – зазначила проректорка університету Галина Михайлишин у своєму зверненні до учасників заходу.

Відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України. Пролунав Державний гімн і студенти підняли синьо-жовтий стяг.

На завершення заходу усі присутні виконали духовний гімн України “Боже великий, єдиний, нам Україну храни”.

За допомогою онлайн платформи pu.webex.com до заходу долучилися всі учасники навчального процесу.