ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПИТАНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ (АСИСТЕНТСЬКОЇ) ПРАКТИКИ

У четвер, 4 листопада 2021 року, відбулася звітна конференція онлайн з питань проходження виробничої (асистентської) практики здобувачами освіти другого (магістерського) рівня, які навчаються за освітньою програмою «Соціальна педагогіка» (денної та заочної форм навчання). На заході, що проводився в режимі Zoom-конференції, були присутні студенти груп СР-21м, СРСПз-21м, керівники-методисти.
Студенти відзвітували про виконану роботу, а саме: ознайомлення з діяльністю бази практики, відвідування навчальних занять викладачів, проведення залікових лекційних і практичних занять та ін.; поділилися своїми враженнями; висловили побажання щодо удосконалення процесу проходження здобувачами освіти виробничої практики.
Здобувачі освіти успішно виконали всі завдання практики та вчасно подали на перевірку методистам звітну документацію. Керівники-методисти відзначили відповідальне ставлення студентів до проходження практики, їхню старанність у підготовці до проведення навчальних занять та виховних заходів зі студентами, належний рівень фахової, методичної та соціально-педагогічної підготовки, а також висловили низку конструктивних побажань, які студенти врахують у майбутньому. Студенти й викладачі висловили спільну думку: незважаючи на широкі можливості для використання інноваційних технологій в умовах дистанційного навчання, здобувачі освіти прагнуть живого спілкування.
Вітаємо всіх здобувачів освіти другого (магістерського) рівня, які навчаються за освітньою програмою «Соціальна педагогіка» (денної та заочної форм навчання) з успішним завершенням виробничої (асистентської) практики і бажаємо успіхів у всіх творчих починаннях!
На зображенні може бути: 11 людей та екран Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (15 людей, екран та текст)
Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (6 людей, екран та текст) Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (12 людей, екран та текст)