Нарада з питань організації та проведення виробничої практики з фаху

9 листопада відбулася настановча нарада з питань організації та проведення виробничої практики з фаху для студентів четвертого курсу ОР бакалавр спеціальності 231 Соціальна робота. Керівник практики від випускової кафедри доцентка Зозуляк-Случик Р. В. ознайомила студентів із наказом та програмою проходження практики. Керівники-методисти кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи доценти: Кулик І. В., Петришин Р. А., Протас О. Л., Яремчук В. В. повідомили студентам завдання практики та розкрили її зміст і порядок проходження, а також вимоги до оформлення її результатів та форму звітності.

Особливістю виробничої практики за фахом є те, що, практиканти безпосередньо у закладах соціального захисту та допомоги зможуть поглибити усвідомлення професійної значимості теоретичних знань, здобутих в процесі теоретичної складової освіти та можливості їх застосування на практиці; будуть задіяні до виявлення, діагностування й проведення корекції клієнтів із різними формами соціальної дезадаптації, а також до надання сім’ям, які потребують соціально-медичної, психолого-педагогічної, матеріальної та іншої допомоги.

З урахуванням ситуації, що склалася, практиканти працюватимуть із клієнтами з використанням різноманітних технологій соціальної роботи, застосовуючи і режим дистанційної роботи, зокрема використовуючи програми: Skype, Viber, Zoom,  Diskord тощо.